Chunky Boots: Οι αγαπημένες του χειμώνα

Chunky Boots: Οι αγαπημένες του χειμώνα

Με την τάση για αναβίωση των 90s να παραμένει ισχυρή στη μόδα, υπάρχει ένα τουλάχιστον κομμάτι που θέτει υποψηφιότητα για διαχρονική παραμονή. Οι chunky, ή σε απλά ελληνικά χοντροκομμένες, μπότες ξεκίνησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια και κατέκτησαν ολοκληρωτικά το street style, φορεμένες από τους τοπ trendsetters.
 
Σε αντίθεση με άλλα trend που δεν επιβιώνουν για περισσότερο από μια-δυο σεζόν, οι chunky boots ήρθαν για να μείνουν, αφού οι τρόποι για να τις εντάξεις στο καθημερινό ντύσιμο είναι ταιριαστοί σε κάθε γκαρνταρόμπα. 

Ένα αέρινο, μακρύ φόρεμα αποκτά άλλο ύφος με ένα ζευγάρι χοντροκομμένα ankle boots, που όμως ταιριάζουν εξίσου με ένα άλλο αγαπημένο trend της σεζόν, τις μίνι φούστες, ή τα κλασικότερα αγαπημένα όλων, τα τζιν παντελόνια

 Ακόμη καλύτερα; Μερικοί έξτρα, αλλά και πιο άνετοι από ποτέ, πόντοι ύψους κρύβονται σε δίπατες σόλες κάθε chunky μπότας που σέβεται τον εαυτό της, όπως οι δικές μας αγαπημένες All Rounder Boots της ισπανικής εταιρείας Alohas. 

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο αγαπημένα μας look με chunky boots:
 
 chunky boots and pants
\chunky boots and pants chunky boots and mini dress chunky boots and pants chunky boots and jeans boots and lace dress details boots and b&w outfit
all rounder boots
 All Rounder Μποτάκια, Alohas
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.