woman with lace top and jeans on a runway

Boho chic: Η μεγάλη επιστροφή

Το ντεμπούτο της Chemena Kamali στην Chloé φέτος την άνοιξη σηματοδότησε μια δυνατή αναβίωση του boho chic. Η γερμανικής καταγωγής νέα creative του γαλλικού οίκου έφερε το trend ξανά στο προσκήνιο, προσαρμοσμένο στη νέα εποχή, αλλά ταυτόχρονα και πιστό στις διαχρονικές αναφορές του.

Και όπως κάθε επιτυχημένο πείραμα στις πασαρέλες, έτσι και το boho πέρασε με free-pass στις νέες τάσεις της καθημερινότητας. Άλλωστε το ανέμελο ύφος που πρεσβεύει το bohemian trend έχει φανατικούς οπαδούς που δεν το εγκατέλειψαν ποτέ. 

Φαρδιά παντελόνια, δαντέλες, αέρινες πουκαμίσες και θηλυκές διαφάνειες συντελούν το new-age boho προφίλ, που έχει αφήσει πίσω του τις υπερβολές του παρελθόντος και συνυπάρχει αρμονικά με ήσυχα αξεσουάρ και διακριτικές, ενίοτε αντιφατικές πινελιές. 

Πόνταρε σε φωτεινά, ζωηρά χρώματα

Το boho στυλ αγαπά τα χρώματα που φωνάζουν ζωντάνια. Λουλουδένια φορέματα, πουκάμισα με ρομαντικά μοτίβα και αέρινες φούστες συνδυάζονται με πλατφόρμες σε γήινες αποχρώσεις ή τα αγαπημένα σου ankle boots. 

Harmonica μάξι φόρεμα

 

 Flamant rose δετή φούστα

 

Συνδύασε μοτίβα και υφές

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναβαθμίσεις το boho look είναι να αναμιχθούν διαφορετικά μοτίβα και υφές. Ένα φλοράλ φόρεμα συνδυάζεται ιδανικά με ένα ελαφρύ πουλόβερ ενώ ένα ανοιξιάτικο πλεκτό φόρεμα ταιριάζει τέλεια με ένα ζευγάρι υφασμάτινες εσπαντρίγιες.


Harmonica μάξι φόρεμα
Ανοιξιάτικο πλεκτό τοπ


Ταίριαξε ντένιμ με δαντέλες και διαφάνειες

Το ντένιμ ήταν και θα παραμένει κλειδί για ένα αυθεντικό boho look. Ένα φαρδύ τζιν παντελόνι ή μία ντένιμ φούστα με ένα τοπ από δαντέλα  είναι το ιδανικό outfit για να ενσωματώσεις το trend στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι chunky πλατφόρμες για το απόλυτο 70s vibe. 

 

Paulonie φαρδύ τζιν παντελόνι
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

  • Fashion Trends

    Read More 
  • Column

    Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

  • Editorial

    Read More