5 τρόποι να φορέσεις το ανοιξιάτικο blazer

5 τρόποι να φορέσεις το ανοιξιάτικο blazer

Ένα σακάκι αποτελεί μια essential προσθήκη στη γκαρνταρόμπα, αφού συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη λίστα των staples. Το κλασικό μαύρο είναι αναμφισβήτητα το βασικό κομμάτι κάθε ντουλάπας, αλλά για την άνοιξη τα ανοιχτόχρωμα blazers παίρνουν τη σκυτάλη. 

Μονόχρωμα ή με print, τα σακάκια συνοδεύουν όλες τις εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ, αφού το ταίριασμά τους με όλα τα είδη παπουτσιών τα φέρνει στην πρώτη γραμμή του καθημερινού ντυσίματος. 

 Τα coloured suits με αθλητικά είναι νο1 επιλογή των street stylers και αυτή την άνοιξη ενώ ένα χρωματιστό σακάκι με τζιν είναι το μόνο go-to look που θα χρειαστείς για τη μετάβαση στο καλοκαίρι. 

 Συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας street style look με σακάκια για να βρεις τη δική σου έμπνευση. 

1. Με τα αγαπημένα σου ντένιμ παντελόνια

Αν υπάρχει ένα στιλ που δε θα φύγει ποτέ από το τοπ-5 των αγαπημένων και διαχρονικών, αυτό είναι αναμφισβήτητα τα σακάκια συνδυασμένα με ντένιμ παντελόνια. Με ένα απλό t-shirt, ένα κροπ τοπ ή ένα λεπτό πουλόβερ και τα κατάλληλα αξεσουάρ, είναι ο βασιλιάς των effortless look που θα σε βγάλει στους ανοιξιάτικους δρόμους με στιλ. Η απλότητά του το κάνει άχαστη απάντηση στο ερώτημα του καθημερινού ντυσίματος ενώ επιτρέπει αμέτρητους συνδυασμούς με αξεσουάρ, για να αναβαθμίσεις τη διάθεσή σου. 

Μια τσάντα με χρώμα μπορεί να δώσει την ανοιξιάτικη νότα στο outfit σου και να δέσει χειμώνα και άνοιξη χωρίς προσπάθεια.

 

2. Πάνω από κοντά φορέματα και φούστες

Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν και τα μπλέιζερ μπορούν να είναι η τέλεια επιλογή για να φορέσεις από τώρα τα κοντά σου φορέματα και τις μίνι φούστες που βγαίνουν από τη ντουλάπα θριαμβευτικά. 

 

 



Τα biker shorts ήρθαν για να μείνουν και αν το αθλητικό στιλ δεν ήταν στα αγαπημένα σου, δοκίμασε να φορέσεις ένα κολάν με ένα oversized blazer, μετατρέποντάς το σε ένα από τα πιο cool outfit της εποχής.

 

3. Παίξε με τα patterns

Ένα μονόχρωμο σακάκι συμπληρώνει αρμονικά ένα printed outfit, αλλά γιατί όχι και ένα printed σακάκι με ένα μονόχρωνο outfit; Τα lingerie φορέματα δεν χρειάζεται να περιμένουν το καλοκαίρι για να κάνουν την εμφάνισή τους! 

 
4. Colourblocking για πάντα

Αγαπημένο trend, το colourblocking παραμένει κλειδί για statement  εμφανίσεις. Είτε πρόκειται για τολμηρούς συνδυασμούς με ένα παντελόνι σε έντονη αντίθεση, είτε επιλέγοντας ταίριασμα από την ίδια χρωματική παλέτα, το σίγουρο είναι ότι αυτές οι εμφανίσεις θα σου φτιάξουν τη μέρα. 



 5. Μονοχρωμίες

Τα total look είναι η επιτομή της κομψότητας εδώ και χρόνια, αλλά πλάι στην κλασική αξία του μαύρου και λευκού ήρθαν να σταθούν τα χρώματα της άνοιξης. Αν ωστόσο νιώθεις ότι το απόλυτα μονοχρωματικό outfit χρειάζεται μια αναβάθμιση, τα αξεσουάρ είναι πάντα η λύση. Ενα ζευγάρι chunky boots σπάει το formality ή ένα ζωηρό τοπ δίνει μια πινελιά αντίθεσης στη σωστή δόση.  

 

 

 


Σακάκι Dunes (μπλε), Chaton

 


Σακάκι Dunes (ματζέντα), Chaton


Σακάκι Alfred (ιβουάρ), Chaton



Σακάκι Alfred (καρπουζί), Chaton
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.