Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  • Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 15 ημερών από την παράδοση. Λάβετε υπόψη ότι η επιστροφή της παραγγελίας γίνεται με δικά σας έξοδα και τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας δεν επιστρέφονται, εκτός εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό.
  • Ενημερώστε μας για την επιστροφή σας μέσω e-mail στο info@house7.gr ή καλέστε μας στο (+30) 2130258896 στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.
  • Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής με τον αριθμό παραγγελίας σας και βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί στο δέμα σας. Αν δεν παραλάβατε φόρμα επιστροφής επικοινωνήστε μαζί μας για να το φροντίσουμε εμείς. 
  • Τα είδη πρέπει να επιστραφούν με απόδειξη, αφόρετα, άπλυτα, άθικτα και αχρησιμοποίητα με τις αρχικές τους ετικέτες.
  • Παρακαλούμε ενημερώστε μας στο email μας info@house7.gr με τον αριθμό παρακολούθησης της αποστολής.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τις επιστροφές εάν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις.

Σας συνιστούμε να ασφαλίσετε την αποστολή επιστροφής καθώς είστε υποχρεωμένοι να φροντίζετε για τα αγαθά. Σε περίπτωση διαφωνίας, συνιστούμε επίσης να διατηρήσετε την απόδειξη αποστολής. Για διεθνείς επιστροφές, σημειώστε με σαφήνεια "Χωρίς εμπορική αξία" ως περιγραφή του περιεχομένου σε όλα τα έγγραφα που παρέχονται από τον μεταφορέα που έχετε επιλέξει.

Η διεύθυνσή μας είναι:
HOUSE • 7
Αγίας Παρασκευής 35, Χαλάνδρι, 15234
Αττική, Ελλάδα
(00)30 2130258896

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως ειδικές εκπτώσεις ή προσφορές εκκαθάρισης, δεν μπορούμε να κάνουμε επιστροφές χρημάτων. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την κατάσταση της παραγγελίας σας (θα υπάρχει σχετική σημείωση στη σελίδα περιγραφής κάθε τέτοιου ενδύματος) και μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οτιδήποτε σχετικό με αυτά τα ρούχα, προτού προχωρήσετε στην παραγγελία σας.

Τι επιλογές προσφέρουμε

Επισκευή και επιστροφή: εάν ένα αντικείμενο είναι ελαττωματικό – και υπάρχει η δυνατότητα – μπορούμε να το επισκευάσουμε δωρεάν και να σας το επιστρέψουμε.

Έκδοση πιστωτικού: θα εκδοθεί ένας προσωπικός εκπτωτικός κωδικός για εσάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό στην επόμενη αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το ποσό θα αφαιρεθεί αυτόματα από την αγορά σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό για αγορές στο κατάστημα.

Αλλαγή με άλλο είδος: μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν σας με κάτι άλλο διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στο φυσικό κατάστημά μας. Εάν έχετε ήδη επιλέξει κάποιο προϊόν, ενημερώστε μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, ώστε να το δεσμεύσουμε για εσάς.

Πλήρης επιστροφή χρημάτων: θα σας επιστρέψουμε το ποσό που ξοδέψατε για την αγορά σας, εξαιρουμένων των μεταφορικών εξόδων. Ενημερώστε μας με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τον αριθμό IBAN, καθώς και με ποια τράπεζα συνεργάζεστε. Το ποσό θα σας επιστραφεί σε περίπου 7 ημέρες - σε περίπτωση που εξοφλήσατε με αντικαταβολή ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος ο χρόνος λόγω καθυστερήσεων της διαδικασίας.