Τι να φορέσετε αυτό το φθινόπωρο: Έμπνευση από το street style του Παρισιού

Τι να φορέσετε αυτό το φθινόπωρο: Έμπνευση από το street style του Παρισιού

Με το φθινόπωρο να κάνει σιγά σιγά αισθητή την παρουσία του, είναι η καταλληλότερη στιγμή για ανανέωση της γκαρνταρόμπας. 

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, έδωσε μια πρώτη γεύση από τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν. Και όπως πάντα, το street style των παρευρισκομένων ήταν πηγή έμπνευση

Mix and match lovers

Τα print φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τα looks που επέλεξαν οι trendsetters, μπλέκοντας υφές και σχέδια. Τα animal patterns κάνουν πάντα δυναμική εντύπωση ενώ οι γεωμετρικές μίξεις, όπως καρό πανωφόρια με πουά ή ριγέ, απογειώνουν το προσωπικό στιλ. 










Διαχρονικά μαύρο

Το μαύρο ήταν ένα από τα χρώματα που πρωταγωνίστησε και στην γαλλική πρωτεύουσα. Διαφάνειες, κεντήματα και λεπτομέρειες με εφέ δέρματος έδωσαν νέο αέρα στα outfit που επέλεξαν οι street stylers του Παρισίου. 
















Edgy means cool

Βασικά κομμάτια γκαρνταρόμπας, όπως μία μακό μπλούζα, αλλάζουν ολοκληρωτικά με έξυπνα κοψίματα ενώ διαχρονικές αξίες, όπως τα πουκάμισα, αποκτούν νέα διάσταση όταν χρησιμοποιούνται ως μέρος ενός φθινοπωρινού layering. 





Σακάκια-πασπαρτού

Σακάκια σε έντονα χρώματα, φορεμένα πάνω από κοντές φούστες ή σεταρισμένα για stylish total looks, ήταν η επιλογή πολλών fashionistas, επιβεβαιώνοντας την τάση που είδαμε σε όλες τις φετινές εβδομάδας μόδας. 










Suit up, but make it casual

Η γραβάτα, αξεσουάρ που επανέρχεται συχνά-πυκνά στις αγαπημένες τάσεις, φορέθηκε με ευφάνταστους τρόπους, για μερικά από τα πιο επιτυχημένα effortless outfits. 






Βανίλια του χειμώνα

Το πιο αγαπημένο ανοιχτό χρώμα του χειμώνα παραμένει η βανίλια. Βγαλμένη από την παλέτα του λευκού, αλλά με την απαραίτητη θερμή δόση, δίνει πάντα μία από τις πιο δυνατές λύσεις για κομψά outfit ενώ συνυπάρχει αρμονικά με όλα τα χρώματα που συνοδεύει. 











Pretty in pink

Το ροζ μπλέκεται με μπλε νότες για να δώσει το αγαπημένο ματζέντα, που φαίνεται να κερδίζει μια θέση στη λίστα των διαχρονικών χρωμάτων. 



Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.