Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου SS24: Best-of street style looks

Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου SS24: Best-of street style looks

Μπαίνοντας όλο και πιο βαθιά στην πιο αγαπημένη, όσο και σύντομη, εποχή της μόδας, το φθινόπωρο, το street style αποτελεί σταθερά την κορυφαία έμπνευση για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. 

Αυτή τη φορά παίρνουμε ιδέες από τα looks που κυκλοφόρησαν στο Μιλάνο κατά την Εβδομάδα Μόδας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και, όπως πάντα, μας έδωσε μια γεύση από τα μελλοντικά trends. Στο street style, είδαμε μια σειρά από βασικά κομμάτια να κυριαρχούν, συμπεριλαμβανομένων των σακακιών, των κοστουμιών, των oversized πουκαμίσων και του ντένιμ.

Office look, but make it cool

Τα σακάκια και τα κοστούμια ήταν ένα από τα βασικά trends του street style στο Μιλάνο. Φορεμένα με τζιν, παντελόνια ή φούστες, τα σακάκια και τα κοστούμια προσθέτουν μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση.

woman in vanilla blazer and bright pants

 

woman in grey blazer

 

woman in grey blazer and white pants


young woman in suit and scarf on hair

Οι oversized γραμμές ήταν ξανά η επικρατέστερη τάση, αλλά τα crop σακάκια διεκδίκησαν επάξια μία θέση στο βάθρο των καλύτερων εμφανίσεων. 

man in minimal outfit with oversized blazer

woman in brown checkered suit

 

woman in vanilla suit and a black tie

  

woman in vanilla outfit

Οι αποχρώσεις της βανίλιας είχαν την τιμητική τους, αποδεικνύοντας πως είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της φετινής φθινοπωρινής σεζόν. 



woman in black blazer and jeans

 

woman in red blazer, red skirt and black bra

woman with red top and black slacks

Το κόκκινο, διαχρονικής αξίας τάση, ήρθε φέτος να προστεθεί στα πιο hot trend με ανανεωμένο ύφος, όπως σε new age ντε-πιες και πλεκτά φορέματα

woman with purple outfit



three women with purple outfit standing out

Δυνατή η παρουσία και των μοβ αποχρώσεων, που προτίμησαν σε total look πολλές fashionistas.  

woman with black blouse, black skirt, white pumps and sunglasses walking down the street

 




Το μαύρο φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει κεντρικό ρόλο. Φορέματα και ολόσωμες φόρμες σε μονοχρωμία κράτησαν τον βασιλιά των κλασικών χρωμάτων στον θρόνο του ενώ ο κλασικός συνδυασμός του ασπρόμαυρου αναβίωσε με πινελιές από έντονες λεπτομέρειες.

 Επιστροφή δυνατή και για την τάση του ενός ώμου, που είδαμε σε εντυπωσιακά φορέματα και τοπ. 

Το total denim look ήταν ανάμεσα σε αυτά που επέλεξαν μερικές από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες στους δρόμους της ιταλικής μεγαλούπολης. 

 

woman with striped shirt

 

 

 



 

  

 

Όπως αρμόζει στην εποχή, ως ίσως το ιδανικότερο μεταβατικό item, το πουκάμισο φορέθηκε  σε κάθε πιθανή του εκδοχή. Σε εκδοχές ριγέ, σε mix and match συνδυασμούς, μέσα από πλεκτές ζακέτες ή μόνο του, το αγαπημένο της γκαρνταρόμπας ανδρών και γυναικών απέδειξε ότι είναι το απόλυτο πασπαρτού ρούχο. 

  

 

 

 

woman with black suit and green shirt

woman with printed dress

 Στο Μιλάνο μινιμαλισμός και μαξιμαλισμός συνυπήρξαν αρμονικά, είτε αυτοί εκφράστηκαν με διαχρονικά tank tops είτε με φορέματα σε εξτράβαγκαντ μοτίβα.  

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.