Plaid Blazer

Καρό: Πώς να Φορέσεις το Αγαπημένο Φθινοπωρινό Πριντ

Αν ένα πριντ είναι ταυτισμένο με το φθινοπωρινό στιλ, αυτό δεν είναι άλλο από το καρό και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση. Από εντυπωσιακά πανωφόρια μέχρι φορέματα που φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ, το καρό έχει βρει θέση ακόμη και στην athleisure γκαρνταρόμπα, αποτελώντας το απόλυτο must have για όλα τα γούστα. 

Είτε πατώντας σε πιο κλασικούς συνδυασμούς, είτε δοκιμάζοντας καινούριους, αναπάντεχους για αυτό το διαχρονικό πριντ, τα καρό outfits πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες για το Φθινόπωρο του 2022, ενώ είχαν την τιμητική τους στις εβδομάδες μόδας στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου.

Από ένα απλό αξεσουάρ μέχρι μια total εμφάνιση, οι επιλογές για να εντάξει κανείς το καρό στην γκαρνταρόμπα του είναι άφθονες.

Βρείτε τη δική σας έμπνευση από τα κορυφαία street style looks και ανακαλύψτε τα αγαπημένα μας καρό items.


Plaid Midi Dress
photo: Sandra Semburg


Plaid Midi Dress
Halloween Μίντι Φόρεμα, Chaton
photo: conceptshop.gr
 



Styling Tips: Δοκίμασε ένα μίντι καρό φόρεμα με λευκά αθλητικά ή ένα ζευγάρι ankle boots και συνδύασέ το με ένα oversized πουκάμισο για το τέλειο layering.



Plaid Mini Dress



Styling Tips: Το αγαπημένο σου μίνι καρό φόρεμα ταιριάζει ιδανικά με μαύρα loafers ή τις combat boots σου φορεμένες με λευκές κάλτσες για ένα preppy look.


Plaid Mini Dress

Plaid Mini Dress
Halloween Μίνι Φόρεμα, Chaton


Plaid Mini Dress
Halloween Μίνι Φόρεμα, Chaton

Styling Tips:
Καρό με καρό ή καρό με ντένιμ αποτελούν έναν απόλυτα hot συνδυασμό, ενώ το mix and match μπορεί να ξεκινήσει από ένα αυστηρό oversized σακάκι, ένα τοπ σε στιλ κορσέ ή, για ακόμη πιο edgy looks, δοκίμασε ένα κροπ τοπ από δερματίνι

Gilda Τοπ, Sun Set Go
Avonia Κολάν, Sun Set Go


















Plaid Mini Skirt
Monica Μίντι Φούστα, Sun Set Go

Erica Maxi Dress, Sun Set Go

Styling Tips:
Το καρό σακάκι είναι μια τέλεια προσθήκη για τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Αν είσαι φαν του μίνιμαλ, τότε ένα σε ανοιχτές αποχρώσεις μπορεί να δώσει μια φωτεινή νότα στο στιλ σου ακόμη και στις πιο συννεφιασμένες μέρες.









Plaid Blazer
Alessa Σακάκι, Karavan






Patrick Φόρεμα, Chaton
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.