Faux Leather Trend: How to Master It

Faux Leather: Πώς να Φορέσετε το Αγαπημένο Trend

Το leather trend - επιτέλους στη vegan εποχή του - είναι διαχρονικά ένα από τα αγαπημένα των fashionistas, ό,τι χρονιά και αν διανύουμε. Ωστόσο τον φετινό χειμώνα ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές σε πασαρέλες και στους δρόμους κατά τη διάρκεια των Εβδομάδων Μόδας.

Το δερμάτινο τζάκετ υπήρξε ανέκαθεν ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας, αλλά τώρα που το τόταλ leather look αποτελεί ένα από τα πιο hot trends, λατρεύουμε το ταίριασμά του με ένα  faux-leather παντελόνι ή ένα faux-leather τοπ, για ένα τέλειο συνδυασμό.

Το μαύρο δερμάτινο παραμένει μια σταθερή αξία, αλλά φέτος αγαπήσαμε τις καφέ αποχρώσεις, όπως το  iconic παντελόνι της milkwhite - ιδανικός συνδυασμός με τα πιο ζεστά μας πλεκτά σε αποχρώσεις της καραμέλας, βανίλιας ή μπλε. Για τις πιο τολμηρές, το σετάρισμα με το  crop τοπ του ίδιου brand και ένα ζευγάρι ψηλές γόβες είναι το τέλειο edgy look.

Μερικά από τα κορυφαία street style looks που μας δείχνουν πώς θα φορέσουμε το faux leather τη νέα σεζόν και τα κομμάτια που θα το απογειώσουν:

Δοκίμασε ένα μπούστο από δερματίνι με ένα bomber τζάκετ και το αγαπημένο σου παντελόνι σε ανδρική γραμμή.Το Aiza σετ συνδυάζει το μπούστο με ένα κροπ λευκό πουκάμισο με oversized μανίκια για ένα ακόμη πιο fashion look. 



Aiza Σετ, Jardin de Vanité









Αν δεν αισθάνεσαι έτοιμη για το total leather, οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το παντελόνι Mei από τα Jardin de Vanité έχει δερματίνι λεπτομέρεια στο πίσω μέρος και είναι ο τέλειος συνδυασμός φορεμένο με το  faux leather κορμάκι της milkwhite. 

Mei Παντελόνι, Jardin de Vanité

 Δερματίνι κορμάκι, milkwhite





Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.