Chunky loafers

3 τρόποι για να φορέσεις τα chunky loafers

Αγαπημένο αξεσουάρ των celebrities αλλά και διαχρονικό ατού της γκαρνταρόμπας, τα loafers είναι η τάση των παπουτσιών που ταιριάζει σε κάθε look και περίσταση.
Η νέα εκδοχή τα θέλει με χοντροκομμένες, τρακτερωτές σόλες (lug sole style), καθιστώντας τα chunky loafers όχι μόνο ένα stylish αξεσουάρ, αλλά και τον καλύτερο σύμμαχο στο περπάτημα των υγρών, χειμωνιάτικων δρόμων.
Δες 3 τρόπους για να τα εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο και να εμπνευστείς για νέα look με στιλ.

1. Με μίντι φούστες και φορέματα

Φόρεσε τα chunky loafers με μια μίντι φούστα σε φαρδιά ή στενή γραμμή. Αν είσαι φαν της loose σιλουέτας, που παραμένει δυνατή τάση και φέτος, μια φαρδιά φούστα μπορεί να συνδυαστεί με ένα χαλαρό πουλόβερ και ένα oversized σακάκι ενώ, αν είσαι οπαδός της πιο κλασικής γραμμής, δοκίμασε μία τύπου pencil φούστα με ένα πουκάμισο και για τις πιο κρύες μέρες το αγαπημένο σου crop jacket.

Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν φυσικά και για όλα τα μίντι σου φορέματα, που μπορούν να φορεθούν με ένα μακρύ σακάκι που θα κλείσεις με μια ζώνη για να δώσεις νέο σχήμα στη σιλουέτα σου. 
 
 
 

2. Με μίνι φούστες και φορέματα

Το preppy look, ή αλλιώς κολεγιακό, εκσυγχρονίζεται για να ακολουθήσει τις τελευταίες τάσεις με ένα ζευγάρι chunky loafers και κάλτσες στα πιο ευφάνταστα σχέδια ενώ ένα φλοράλ, κοντό φόρεμα φλερτάρει με τη ροκ πλευρά συνδυασμένο με χοντροκομμένες σόλες και ημιδιάφανα καλσόν. 
Για ακόμη πιο edgy looks δοκίμασε το αγαπημένο σου, oversized t-shirt ή πουκάμισο σκέτο με ένα μακρύ blazer και τα δετά σου loafers. 


3. Με φαρδιά παντελόνια

Ναι, φυσικά και με στενά, αλλά αν ανήκεις σε όσους μέχρι τώρα πίστευαν ότι τα φαρδιά παντελόνια είναι καταδικασμένα να σετάρονται με τακούνια, τα oversized loafers δίνουν τη λύση. Ετσι το καθημερινό ντύσιμο αποκτά νέα προοπτική και το αγαπημένο σου παντελόνι δε χρειάζεται καμία μεταποίηση για να φορεθεί με τα ψηλά σου, βραδινά μποτάκια.

Tycoon chunky loafers, Alohas 
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.