Τα 5 αγαπημένα μας χρώματα αυτό το καλοκαίρι

Τα 5 αγαπημένα μας χρώματα αυτό το καλοκαίρι

Τα χρώματα είναι σταθερό συνώνυμο του καλοκαιριού, όμως κάθε σεζόν έχει τις αγαπημένες της τάσεις. Τα ζωηρά κόκκινα, τα έντονα, βαθιά μπλε και τα φωτεινά πράσινα κερδίζουν τις εντυπώσεις φέτος, κάνοντας ευφάνταστες τις μονοχρωμίες και αναβαθμίζοντας το παιχνίδι του styling. 

Εμείς διαλέξαμε τα αγαπημένα μας items για να μπείτε σε χρωματιστό mood για ένα ανέμελο καλοκαίρι. 

1. Κόκκινο


 

Το κόκκινο έχει τους δικούς του φανατικούς θαυμαστές, αλλά φέτος ακόμη και όσοι δεν ανήκουν στην κατηγορία δύσκολα θα αντισταθούν στις ζωηρές αποχρώσεις του. Είτε το επιλέξεις σε total look είτε του δώσεις τον ρόλο του πρωταγωνιστή σε μια πιο ήσυχη παλέτα, το κόκκινο είναι εδώ για να σου φτιάξει τη διάθεση. 

Κοντή φούστα σε γραμμή Α, Sun Set Go

 Μίντι φόρεμα με cut-out λεπτομέρεια, Chaton

Αν το απόλυτο κόκκινο σε δυσκολεύει, διάλεξέ το ως βάση σε ένα φόρεμα με λουλούδια ή δοκίμασε ανατρεπτικές γεωμετρίες.
Μίντι φόρεμα σε ίσια γραμμή, Karavan

Μίντι ριχτό φόρεμα με λουλούδια, Karavan 

Παντελόνι σε άνετη γραμμή, Karavan 

2. Μπλε

 

Συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού, με τις περισσότερες ίσως αποχρώσεις από κάθε άλλο, το μπλε είναι από τα διαχρονικότερα αγαπημένα. Φέτος έρχεται σε co-ord sets, σε κοντά, θηλυκά φορέματα, αλλά και σε ντένιμ εκδοχή για πιο edgy looks. 

 

Σετ μίνι φούστα και σακάκι, Sun Set Go

Κοντό φόρεμα με τιράντες, Chaton

Αν είσαι φαν των τζιν, αλλά το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες σε αποτρέπουν, μπορείς να επιλέξεις ένα παντελόνι σε όψη ντένιμ με ελαφρύτερη σύνθεση για να συνεχίσεις να φοράς το αγαπημένο σου item.
 
Φαρδύ παντελόνι σε όψη ντένιμ, Sun Set Go

Ολόσωμη κοντή φόρμα, Chaton

Φαρδύ παντελόνι σε κροπ γραμμή, Chaton

3. Πράσινο

Διαχρονικό σύμβολο της άνοιξης, συμβολίζει την αρμονία και φέρνει μια γλυκιά ηρεμία. Οι λόγοι για να θέλει κανείς να φορέσει πράσινο είναι αρκετοί, αλλά τα φετινά σχέδια τους κάνουν ακόμη περισσότερους. Είτε πρόκειται για άνετες παντελόνες και αέρινα φορέματα, είτε για - το δικό μας αγαπημένο - εξώπλατο γιλέκο της συλλογής Στεφανία Βαϊδάνη, το πράσινο κερδίζει τις εντυπώσεις χωρίς προσπάθεια. 


Φόρεμα με άνοιγμα μπροστά, Chaton

Φόρεμα με έναν ώμο, Chaton

 

Αν θέλεις να κάνεις μία effortless εντυπωσιακή εμφάνιση, το σμαραγδί σετ της Στεφανίας Βαϊδάνη είναι η απόλυτη επιλογή. Μπορείς ωστόσο να "σπάσεις" τη μονοχρωμία, συνδυάζοντας το εξώπλατο γιλέκο με μία φαρδιά παντελόνα, σε nude απόχρωση, για να δώσεις άλλο ύφος στην εμφάνισή σου. 

Εξώπλατο γιλέκο με πετράδια, Stefania Vaidani

Φαρδύ παντελόνι, Karavan

4. Ροζ

Το κλασικό ροζ αποκτά βάθος και γίνεται ματζέντα, ζωηρεύει με κοκκινομαβιές νότες και γίνεται φούξια ή μένει απλά ροζ. Οι εκδοχές του γι' αυτό το καλοκαίρι είναι έντονες, δημιουργώντας statement ανδρόγυνα look με κοστούμια ή girlie εμφανίσεις, με δαντέλες και φουρό.  

Φόρεμα με κεντήματα Melita, Karavan

 

Στράπλες γιλέκο με κουμπιά, Jardin de Vanité

Πουκαμισοφόρεμα με λουλούδια, Karavan

 

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, Chaton

Μίντι φούστα με mix and match στοιχεία, Karavan

 

5. Μαύρο


Ναι, το μαύρο μπορεί να είναι και καλοκαιρινό. Ίσως περισσότερο από ποτέ, αγαπάμε το μαύρο όταν ο καιρός ζεσταίνει γιατί κολακεύει ακόμη περισσότερο τις ηλιοκαμμένες επιδερμίδες, δημιουργεί εμφατικές αντιθέσεις και παραμένει η Νο1 διαχρονική επιλογή. 

Μίντι φόρεμα με cut-out λεπτομέρεια, Chaton
Ένα μαύρο outfit αναβαθμίζεται στο απόλυτο καλοκαιρινό look με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα μαντήλι σε χαρούμενη διάθεση, μια χρωματιστή κορδέλα στα μαλλιά ή μια statement τσάντα είναι ό,τι χρειάζεσαι. 
Κοντό φόρεμα με ντραπέ λεπτομέρειες, Chaton

 

Παντελόνι σε άνετη γραμμή, Jardin de Vanité

 

Καλοκαιρινό πλεκτό σετ, milkwhite

Cargo μίντι φόρεμα, Jardin de Vanité 

 

Μακρύ φόρεμα με τιράντες, Mamoush
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.