Τα καλοκαιρινά πλεκτά που θα λατρέψεις

Τα καλοκαιρινά πλεκτά που θα λατρέψεις

Αν νιώθεις έτοιμη να αλλάξεις το ντύσιμό σου, αλλά ο καιρός δεν συνεργάζεται με τις διαθέσεις σου, τα καλοκαιρινά πλεκτά είναι η απάντηση στο πρόβλημα.

Ελαφριές συνθέσεις και μαλακές υφές είναι το βασικό ατού των πλεκτών της εποχής, που είναι γεμάτα χρώμα ώστε να σε βάλουν σε mood ταιριαστό με τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται.

Τα καλοκαιρινά πλεκτά δεν είναι ζεστά, είναι όμως cozy, ταιριάζουν με όλα τα πανωφόρια που ακόμη δεν έχουν αποσυρθεί και θα γίνουν ο ιδανικός σου σύμμαχος για το layering της εποχής. 

Εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που μας ανεβάζουν τη διάθεση και προλογίζουν το καλοκαίρι που όλοι περιμένουμε ανυπόμονα. 

Πλεκτά γιλέκα

Ένα πλεκτό γιλέκο σε ζωηρά χρώματα θα συνδυαστεί τέλεια με τα λευκά σου πουκάμισα πάνω από τζιν ή βερμούδες ενώ τις πιο ζεστές μέρες θα το φορέσεις σκέτο με όλες σου τις μακριές, αέρινες φούστες

 Πλεκτό γιλέκο (κόκκινο), Mamoush

Styling tip: Ανακάτεψε τις γεωμετρίες φορώντας ένα ριγέ γιλέκο με μία ριγέ φούστα σε κοντινή χρωματική παλέτα για έξτρα πόντους στο στιλ σου. 

Πλεκτό γιλέκο (πράσινο), Mamoush

 Πλεκτά κροπ τοπ

Τα κροπ τοπ έχουν έρθει για να μείνουν και ό,τι πιο επίκαιρο είναι η εκδοχή τους σε πλεκτό. Το αγαπημένο σου τζιν θα λατρέψει ένα κοντό τοπ σε παιχνιδιάρικο print ενώ, αν είσαι φαν των ταιριασμάτων, ένα πλεκτό σετ σε καλοκαιρινές αποχρώσεις θα σου ανεβάσει τη διάθεση ακόμη και σε ένα συννεφιασμένο μαγιάτικο πρωινό. 

 

 
Κοντό τοπ με φράουλες, Karavan

Styling tip: Τις πιο δροσερές μέρες συνδύασε το αμάνικο τοπ σου με ένα κοντό μακρυμάνικο.


Κοντό τοπ με ρίγες, Karavan
Μίντι φούστα με ρίγες, Karavan

Styling tip: Φόρεσε τις πλεκτές σου φούστες με ένα μονόχρωμο, φαρδύ πουκάμισο για ένα effortless look που θα σε συνοδεύσει από το πρωί έως το βράδυ.

 


Πλεκτή φούστα (φούξια), milkwhite

 

Styling tip: Οι διαφάνειες είναι φέτος μία από τις πιο δυνατές τάσεις, αλλά, αν δεν θέλεις να ακολουθήσεις το trend, ένα ποδηλατικό κολάν ή ένα μεσοφόρι θα σου δώσουν τη λύση. Ακόμη ένα μακρύ t-shirt με το αγαπημένο σου print είναι ένα από τα αγαπημένα timeless look. 

 

Πλεκτά φορέματα

Μίνι ή μάξι, ένα πλεκτό φόρεμα θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα ταιριάξει με όλα τα παπούτσια σου. Θα το φορέσεις ακόμη με τα chunky boots που δεν θέλεις να αποχωριστείς, με τα άνετα σου αθλητικά και φυσικά με όλα τα σανδάλια που είναι έτοιμα να σε συνοδεύσουν στις βόλτες σου. 


Πλεκτό φόρεμα (μπλε/κόκκινο), Karavan

Styling tip: Το άνετο, ριχτό σου φόρεμα αλλάζει ύφος αν δέσεις ένα φουλάρι ή μία ζώνη στη μέση που θα διαμορφώσει τη σιλουέτα. Για να το αναβαθμίσεις ακόμη περισσότερο κάνε μία χρωματιστή επιλογή.  

Πλεκτό φόρεμα (λιλά/κίτρινο), Karavan

 
Πλεκτό τοπ/φόρεμα, Karavan


Πλεκτό φαρδύ παντελόνι, Karavan

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.