Πλεκτά Σετ: Τα αγαπημένα της άνοιξης

Πλεκτά Σετ: Τα αγαπημένα της άνοιξης

Τα ανοιξιάτικα πλεκτά κερδίζουν στο μεταβατικό styling με διαφορά, αφού παραμένουν το πιο cozy item κάθε γκαρνταρόμπας, αλλά είναι και γεμάτα χρώματα για τις πρώτες ηλιόλουστες βόλτες.

Για ένα effortless look τα πλεκτά matching σετ, ή αλλιώς co-ord sets,
παραμένουν πρώτη επιλογή, αφού αντικαθιστούν ιδανικά τα φορέματα, αλλά ταυτόχρονα αφήνουν χώρο για ακόμη περισσότερους συνδυασμούς.

 Για ένα τέλειο ανοιξιάτικο combo δοκίμασε ζωηρές μονοχρωμίες ή μπλέξε την αγαπημένη σου πλεκτή, μίντι φούστα με ένα βαμβακερό body, για ένα mix and match look. Μια λεπτή, πλεκτή ζακέτα είναι ο ιδανικός συνδυασμός με μια μίνι φούστα και τα αγαπημένα σου sneakers ή ένα φαρδύ τζιν και τα chunky loafers σου. 

Και αν ο καιρός ακόμη απαιτεί λίγο πιο ζεστά ρούχα, τα λεπτά πλεκτά μπορούν να παίξουν άνετα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο layering της άνοιξης, φορεμένα πάνω από λεπτά tops ή μέσα από άνετα πανωφόρια

Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας look για να μπεις στην άνοιξη ζωηρά και  γεμάτη στιλ.  


fuchsia knitted set
Bamini Πλεκτή Ζακέτα, Stefania Vaidani
Bamini Πλεκτή Φούστα, Stefamia Vaidani

 

Perez Πλεκτή Ζακέτα, Stefania Vaidani
Perez Πλεκτή Φούστα, Stefania Vaidani

 

Αν δεν είσαι φαν των total look, παίξε με τις υφές και συνδύασε την πλεκτή φούστα σου με το αγαπημένο σου κροπ τοπ ή με ένα φαρδύ πουκάμισο δεμένο στη μέση.

 

  

Τα έντονα χρώματα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή όσο ο καιρός ζεσταίνει, αλλά για όσες αγαπούν τα πιο κλασικά σύνολα, το μαύρο και το καφέ, αγαπημένο trend των τελευταίων σεζόν, αποτελούν σίγουρη επιλογή. 

 

 

 



Πλεκτό Κοντό Τοπ, milkwhite
Πλεκτή Μίντι Φούστα, milkwhite




Arenal Πλεκτή Ζακέτα, Stefania Vaidani
Arenal Μίντι Φούστα, Stefania Vaidani

 

Οι παστέλ αποχρώσεις παραμένουν φυσικά αγαπημένη τάση της άνοιξης, αφού συνδέουν τους πιο σκοτεινούς τόνους του χειμώνα με την έκρηξη χρωμάτων που συνοδεύει τα καλοκαιρινά outfit. 
Tip: Αν οι διαφάνειες των πλεκτών σου φαίνονται απαγορευτικές, δοκίμασε να φορέσεις ένα χρωματιστό bralette ή μια κοντή μπλούζα κάτω από το πλεκτό τοπ σου ενώ τα ποδηλατικά κολάν θα σου διώξουν κάθε ενδοιασμό για το πώς θα φορέσεις μια πλεκτή μίντι φούστα


Πλεκτό Κοντό Τοπ, milkwhite
Πλεκτή Μίντι Φούστα, milkwhite

 



 

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.